donderdag 15 november 2012

Terug in Nederland....met medaille!

Sinds een paar dagen weer terug in Nederland. Was nog bij mijn familie in New Yersey gebleven, de natuurgoden bleven de Oostkust teisteren, op dinsdag viel er bijna 10 cm verse sneeuw, nog meer openbaar vervoer chaos. En dan te denken aan de mensen die nog steeds geen energie hebben. Gelukkig brandde bij mijn neef Robert de verwarming weer, alleen de internet / tv kabel was nog gebroken. Zodoende was het op election day geen tv kijken. Gelukkig bleek dat Obama gewonnen hadden, thanks to Sandy....?

Herstel van de opgelopen spierschade na de marathonafstand ging goed, alleen eerste paar dagen lichte spierpijn en dan vooral bij trap aflopen in de NY subway, ook daar werkte alles nog niet.
Gaandeweg kwam de electriciteit terug in Manhattan, maar herstel aan infrastructuur zal nog vele maanden gaan duren.

Toch nog medaille staat er bovenaan het bericht. Toevallig liepen we daags na  de marathon op 5th Avenue, waar voorbijgangers ons attent maakten op de mogelijkheid om medailles op te halen, verbaasd stonden we luttele minuten later bij het kantoor van de New York Runners, die de marathon organiseerd. De straat is genoemd naar de oprichter van de NY Marathon, Fred Lebow, een standbeeld van hem stond ook al bij de finisch plaats in Central Park.




Slechts vermelden van je naam zonder enige controle was voldoende om een medaille in ontvangst te nemen. Foto's mochten liever niet gemaakt worden van de "boss", slechts van de dozen oa ook met Marathon shirts.
Amerika blijft toch het land van de ongekende mogelijkheden.

En hoe nu verder, eindigt hier mijn marathon droom? Weet het nog niet, eerst maar eens aftrainen de komende weken en de balans opmaken. We zullen zien.

Verheugend is wel dat tot op heden het op diverse wijzen binnengekomen sponsorbedrag de euro 2000,-- te boven gaat. Ook de reacties terug op mijn werk waren steunend en oprecht. Dank hiervoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten